Revista on-line Clubul Foto si magazinul F64 Studio va propun inca un concurs in care participantii au libertatea de a-si alege premiul, din varietatea de produse si accesorii foto-video disponibile pe site-ul sponsorului, F64 Studio. Tema concursului este „Traditii si obiceiuri”, iar data limita de inscriere este 15 decembrie.

Lucrarile pot aborda genuri de fotografie diverse, cum ar fi: portretul, foto-reportajul, instantanee, peisaje, fotografie de strada etc. dar trebuie sa se incadreze in tema impusa. Cei care doresc sa participe sunt asteptati sa se inscrie pe pagina concursului.

Calendarul desfasurarii concursului:

– Pana pe 15 decembrie: inscrierea lucrarilor si votul public
– 15 – 20 decembrie: Jurizare
– 21 Decembrie: Afisarea castigatorilor

Premiile oferite:

Premiul Juriului: fotografia castigatoare, aleasa de catre juriu va lua premiul ales de catre concurent, la inscriere. Poate fi orice: un aparat foto, un trepied, un obiectiv, un rucsac.
Premiul publicului: fotografia care reuseste sa adune cele mai multe voturi va fi premiata cu un voucher de cumparaturi din magazinul F64!

Concursul este organizat de revista on-line Clubul Foto si F64 Studio. Fotografiile inscrise in concurs vor fi jurizate de catre Dan Dinu, fotograf profesionist.