Atelierul va asteapta la un Targ si Atelier de Craciun

Revista Atelierul organizeaza un Targ & Atelier de Craciun pe 17 si 18 decembrie intre orele 12.00 – 20.00, la SKA (Spatiul Kultural Alternativ) de pe Str. Maria Rosetti nr. 33, Bucuresti. La targ vor fi prezenti Iscariotte, Mihaela Cretescu, Mihaela Cirlugea, Bubbles, Arina Balerina, Atelierul de Ceramica, Pufoase, Gabi Galamaga, Zuza Design, Atelier44 si artizanii echipei Atelierul.

“In toata agitatia lunii decembrie cu toate atelierele si targuri peste targuri am simtit nevoia sa contribuim si noi la voia buna si atmosfera de sarbatoare generala printr-un eveniment de sezon. Poposim din nou pe Maria Rosetti nr. 33, de data aceasta la nou deschisul Spatiu Kultural Alternativ unde va asteptam cu haine handmade, fie ele creatii vestimentare originale sau tricouri personalizate, cu caciulite tricotate numai bune pentru infruntat iarna de afara, cu accesorii cochete si dantelate pentru nopti speciale, cu genti si gentute, cu vase ceramice arse incet in cuptor, cu prajituri homemade si, bineinteles cu decoratiuni si ornamente handmade pentru un Craciun unic.”, spun organizatorii.

In ambele zile de targ, intre 14.00 si 18.00 se vor tine ateliere de ornamente handmade, iar sambata seara de la ora 20.00 Backstage Hero si 747 vor sustine concerte acustice.

Maimulte informatii gasiti pe www.revista-atelierul.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.