“Viespea verde” bazaie in premiera la HBO

HBO propune pentru seara de 24 decembrie filmul de actiune cu accente de comedie “Viespea verde”(SUA, 2011) in regia lui Michel Gondry, cu Seth Rogen si Jay Chou in rolurile principale. Filmul a avut doua nominalizari la MTV Movie Awards si una la Saturn Award si a castigat premiul COLA (California on Location Awards).

Britt Reid (Seth Rogen) e fiul celui mai respectat si mai proeminent magnat media si e extrem de fericit sa duca o existenta fara sens, pana cand tatăl său (Tom Wilkinson) moare in mod misterios, lasandu-i lui Britt vastul sau imperiu. Imediat, Britt leaga o prietenie neobisnuita cu Kato (Jay Chou), unul dintre angajatii sai cei mai inventivi si cei doi intrevad ocazia sa faca, pentru prima oara in viata, ceva important: sa se lupte cu crima.

Pentru a se apropia de criminali, ei vin cu acoperirea perfecta: pozeaza ei insisi in infractori. Protejând legea prin incalcarea ei, Britt devine justitiarul “Viespea verde” si patruleaza strazile cu Kato, intr-o masina retro, insa tehnologic foarte avansata. Dupa ce o coopteaza si pe secretara Lenore Case, cei doi incep sa-l vaneze pe Benjamin Chudnofsky, barbatul care controleaza lumea interlopa din Los Angeles si care are si el planurile proprii: sa omoare Viespea verde.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *