Serial nou la Disney Channel: “Bobocii Isteti”

Tinerii telespectatori ai canalului Disney Channel sunt invitati sa se alature distractiei cu serialul “Bobocii Isteti”, care se lanseaza sambata, 10 decembrie la ora 8.30. Serialul va continua cu noi episoade in fiecare sambata a lunii decembrie, la ora 09.00. Din distributie fac parte copiii China Anne McClain, Jake Short si Sierra McCormick.

“Bobocii Isteti” este un nou serial de comedie marca Disney Channel despre viata intr-un liceu de copii talentati la diferite arte. Actiunea se petrece in San Francisco si o are in centru pe Chyna Parks (China Anne McClain), o fetita de 11 ani care, avand un talent muzical exceptional, intra direct la liceu in cadrul unul proiect special dedicat copiilor supradodati intitulat Bobocii Isteti.

Share

One thought on “Serial nou la Disney Channel: “Bobocii Isteti”

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Acest serial Bobocii isteti este unul dintre preferatele mele.Toti care joaca sunt simpatici si imi plac de toti ca sunt talentati si draguti.Sunt mare fan al filmului Bobocii isteti si sper sa nu se termine niciodata!imi place filmul acesta ca a aparut,si o sa imi placa mereu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ……………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *