Doua documentare de Tedy Necula se lanseaza pe 15 decembrie

Filmmaking Romania prezinta joi, 15 decembrie, la Cinema Europa, premiera documentarelor de lung metraj realizate de tanarul regizor Tedy Necula, cunoscut publicului in special pentru rolul din filmul Noro (regia Radu Gabrea): „CROS Camp: invata cu atitudine” (ora 18.00) si „Aripi de foc” (ora 20.00). Evenimentul este sustinut de Romania Film, care incurajeaza initiativele regizorilor tineri.


Echipa de productie a celor doua filme, impreuna cu invitati speciali si reprezentanti ai Romania Film vor fi prezenti la premiera si vor discuta cu publicul la finalul evenimentului.

“CROS Camp: Invata cu atitudine!” dezvaluie, pe parcursul celor 80 de minute, modelul alternativ de educatie CROS – Centrul de Resurse pentru Organizatii Studentesti, care adauga dimensiuni noi demersului traditional de formare: sustinerea individuala si personalizata prin consiliere pentru autonomie in invatare, coaching si mentorat si comunitatea de practici – un spatiu social bogat in resurse si activitati.

„Aripi de foc” este povestea adevarata a unor oameni care au redefinit imposibilul, aventura incredibila a primului spectacol de dans comunitar din Romania, “Pasarea de foc”. Initiat de Asociatia “Jungen Rumänen eine Chance!”, proiectul a avut doua reprezentatii in cadrul Festivalului International “George Enescu”: la Bucuresti, pe scena Teatrului National, si la Sibiu.

Intrarea la proiectii este libera.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.