Chitaristul lui Ray Charles canta duminica la TVR 2

John C. Marshall, chitaristul lui Ray Charles, canta duminica, 18 decembrie, de la ora 23.00, alaturi de A.G. Weinberger in cadrul emisiunii “Acadeaua” de la TVR 2. Artistul a acceptat sa ofere un amplu interviu in cadrul rubricii “Vertical”, unde vorbeste despre ce inseamna muzica: “o insiruire de note negre pe o coala alba, nu conteaza daca esti chinez, rus sau orice, daca stii sa citesti notele, poti comunica fara vorbe.”

Din intalnirea speciala cu John C. Marshall puteti afla ce inseamna pentru el sa fii muzician, ce este muzica, ce parere are despre reprezentatiile live si cum decurge procesul de creatie muzicala.

Din editia speciala “Acadeaua” de duminica nu lipsesc rubrica “Domestic”, in care telespectatorii pasionati de muzica pot invata sa compuna, sa inregistreze si sa masterizeze o piesa chiar la ei acasa, si rubrica “Vorbe practice despre show-biz”, care le ofera sfaturi utile celor care vor sa-si protejeze propriile creatii muzicale.

Invitatii permanenti ai emisiunii sunt Andrei Constantinescu (specialist in digital recording) si avocatul Alexander Popa. A.G. Weinberger aduce muzica live, discutii pe teme muzicale si informatii inedite din lumea artistilor autentici.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *