“Cabina artistelor” se deschide din nou pe 20 ianuarie

Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti va invita vineri 20 ianuarie, ora 19.00, la Sala ArCuB, la spectacolul “Cabina artistelor”, de Arnošt Goldflam, in regia lui Alexandru Mazgareanu.

“Cabina artistelor” este o comedie dulce amara despre viata de culise a patru actrite de provincie. O cabina mica este locul unde se cladesc destinele lor, locul unde se confeseaza, unde se asculta, unde visele iau viata, unde se sufera, unde se descatuseaza conflicte, dar se leaga si prietenii

Arnošt Goldflam este dramaturg, regizor de teatru si scriitor ceh nascut in 1946 la Brno. A studiat medicina, dar nu si-a definitivat studiile. A fost angajat ca functionar si a facut parte din grupul umoristic ”Brno Boemia” condus de Jan Novák. Intre 1972-1976 a studiat regia de teatru la Academia de Muzica si Teatru Janáček (JAMU) din Brno. A fost actor la Teatrul Husa na provázku (Gasca pe sarma), dar a lucrat si cu alte companii independente. In 1977 a fost numit actor si regizor la Teatrul Haná in Hradec Králové. A lucrat deasemeni in film si televiziune. Este si un artist plastic foarte apreciat.

Regie si Decor: Alexandru Mazgareanu
Costume: Alexandra Boerescu
Cu: Coca Bloos, Roxana Ivanciu, Ioana Anastasia Anton, Alexandra Fasola / Sorina Stefanescu

Biletele pot fi achizitionate la pretul de 35.00 lei (Categoria I), 26.50 lei (Categoria II) si 15.90 lei (reducere la Categoria II – numai pentru elevi, studenti, pensionari pe baza prezentarii legitimatiei sau talonului de pensie) de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batistei, nr. 14).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *