“Vitelul de aur” revine la ArCuB pe 29 ianuarie

ArCuB va invita duminica 29 ianuarie, ora 19.00, la Sala ArCuB la spectacolul “Vitelul de aur”, dupa Ilf si Petrov, in regia lui Eugen Gyemant. Dramatizarea dupa una dintre cele mai amuzante carti ale secolului XX, scrisa de celebrul duo literar Ilf si Petrov, doi mari maestri ai comediei, prezinta un episod al aventurilor simpaticului escroc Ostap Bender prin Uniunea Sovietica a anilor 1920.

In “Vitelul de aur” aflam cum a incalcat Panikovski conventia, despre cei treizeci de fii ai locotenentului Schmidt, despre telegrama fratilor Karamazov sau despre fiul risipitor care se intoarce acasa. Protagonistul, Ostap Bender, este tipul de personaj cu care putem da nas in nas si-n vremurile tulburi pe care le traversam acum. E fascinant cat de mult seamana intre ele epocile de tranzitie. In spatiul cenusiu dintre legile vechi si cele noi se consuma destine fabuloase.

Regia: Eugen Gyemant
Scenografia: Vladimir Turturica si Tudor Prodan
Cu: Tudor Aaron Istodor, Catalin Babliuc, Dan Radulescu, Lucian Iftime, Smaranda Caragea, Radu Iacoban

Biletele pot fi achizitionate la pretul de 35.00 lei (Categoria I), 26.50 lei (Categoria II) si 15.90 lei (reducere la Categoria II – numai pentru elevi, studenti, pensionari pe baza prezentarii legitimatiei sau talonului de pensie) de la Casa de Bilete ArCuB (Sala Batiste nr. 14).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *