“Live Aeons”, expozitie de fotografie de concert

Expozitia Live Aeons apartinand fotografilor brasoveni Victor Cristescu si Schliemann Enoh va putea fi vizitata in Turnul Croitorilor din Cluj (strada Bava Novac, nr.35), intre 21 ianuarie si 5 februarie 2012. Echipa Live Aeons spera ca incursiunea in universul fotografiilor de concert sa va transpuna intr-o lume in care timpul incremeneste, iar publicul si artistul devin un monolit, intr-o sinergie perfecta.

Expozitia LIVE AEONS din Cluj-Napoca este a patra dintr-o serie ce a inceput in iulie 2011 la OST Mountain Festival, Rasnov, continuand la Biblioteca Judeteana Brasov si ulterior in cadrul festivalului ARTmania din Sibiu.

Imaginile ce pot fi vizionate in cadrul expozitiei surprind artisti si formatii din sfera muzicala a rock-ului, atat de talie internationala – precum Rammstein, Saxon, Accept, Morbid Angel, Tarja sau Apocalyptica – precum si din scena underground romaneasca si de peste granite. Fotografiile au fost realizate la festivaluri si concerte din Romania, Cehia si Polonia, iar fata de editia anterioara a expozitiei multe dintre printuri sunt noi, de la concerte recente. Fotografiile au aparut in publicatii online de specialitate, fie din tara (carteadenisip.ro & moshpit.ro), cat si din strainatate (rockmetal.pl , photomusic.cz , metalnews.pl).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.