“Critica ratiunii inutile si insuficiente” se lanseaza in Brasov

Editura ALL si Libris Brasov va invita miercuri, 25 ianuarie, ora 14.00, la Libraria St.O. Iosif pentru lansarea cartii “Critica ratiunii inutile si insuficiente” de Jemapel si Jemanfu. Invitatii lansarii vor fi Costin Oproiu (autor), Andrei Gheorghe (ambasador de brand Grupul Editorial ALL), Mario Demezzo (vicepresedinte Grupul Editorial ALL).

Jemapel se ocupa – in Ottawa – de arta programarii. Jemanfu se ocupa cu „contemplatia zootehnica” pe dealurile transilvane. Impreuna au produs un volum de critica filosofica, izvorata din corespondenta si discutiile personale. Rezultatul?! Un volum original, care-i va face pe cititori sa rada cu lacrimi si sa astepte cu sufletul la gura volumul al II-lea. Un volum care, cel putin deocamdata, are doar un statut de subiect fulgurant al volumului I.

“Scriem fiindca avem un defect de vorbire: de cate ori deschidem gura, spunem ori mascari, ori tampenii. In primul caz ne alegem cu bataie, iar in al doilea nu suntem lasati sa terminam.”, declara autorii.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *