La concertul Nazareth se pot cumpara bilete reduse pentru concertele T.Rex si Blaze Bayley

Concertul Nazareth de vineri 27 ianuarie 2012 este primul eveniment din seria Classic Rock Nights si marcheaza patru ani de existenta a Hard Rock Cafe-ului din Bucuresti. Doar in seara de 27 ianuarie si exclusiv din Hard Rock Cafe se vor putea achizitiona bilete cu 30% reducere pentru concertul T.Rex din 29 martie, urmatorul eveniment din seria ce isi propune sa aduca nume legendare intr-un spatiu de traditie.

Britanicii au facut istorie pe scena glam in anii ‘70, iar in prezent continua sa aiba o activitate bogata. T.Rex a sustinut doar in 2011 peste 50 de concerte in Europa, iar show-urile trupei sunt considerate adevarate portaluri de calatorii in timp, ea recreand la fiecare spectacol atmosfera incinsa a concertelor glam din miezul anilor ’70. Orice reprezentatie include hituri precum: “Ride a White Swan”, “Hot Love”, “Jeepster”, “Get it On”, “20th Century Boy”, “Children of the Revolution”, “Telegram Sam”, “Metal Guru”.

In seara aniversara de 27 ianuarie, in Hard Rock Cafe se va afla si Blaze Bayley, fostul solist vocal ar formatiei britanice Iron Maiden. Pentru a saluta prezenta sa, doar in seara respectiva si exclusiv in Hard Rock Cafe, se vor comercializa si bilete cu 30% discount pentru concertul pe care Blaze il va sustine la Bucuresti pe 23 martie. Se anunta o seara “old school”, ce va include atat piese din perioada in care a activat alaturi de Iron Maiden cat si melodii de pe albume mai recente, lansate sub titulatura Blaze ori Blaze Bayley.

In aceasta seara la concertul Nazareth spectatorii sunt asteptati in Hard Rock Cafe incepand cu ora 19.00, iar accesul cu aparatura foto si video nu este permis.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.