Romania va fi prezenta la Festivalul de Film de la Clermont-Ferrand

Asociatia Estenest organizeaza, pentru al patrulea an consecutiv, Pavilionul dedicat Romaniei in cadrul celui mai important festival de film de scurt-metraj din lume, cel de la Clermont-Ferrand. Standul romanesc va oferi acreditatilor festivalului si participantilor in market-ul de filme informatii complete si materiale de promovare relevante ale scurtmetrajelor romanesti recente.

In competitiile internationale ale festivalului au fost selectionate doua scurtmetraje autohtone: “Lost Springs 2” (r. Andrei Dobrescu), respectiv “We’ll Become Oil” (r. Mihai Grecu). Cel mai recent proiect de scurtmetraj semnat Marian Crisan, “Cadoul”, va participa in programul Euro-Connection, iar cele mai relevante titluri autohtone de scurtmetraj ale anului vor putea fi gasite in cea mai recenta editie a catalogului cu DVD Romanian Short Films.

Cea de-a 34-a editie a Festivalului de Film de Scurt Metraj de la Clermont-Ferrand va avea loc in perioada 27 ianuarie – 4 februarie 2012, iar cea de-a 27-a editie a marketului de film isi va deschide portile intre 30 ianuarie si 3 februarie.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.