Dansatorul Angel Munoz aduce flamenco-ul la Sala Palatului

Angel Munoz, unul dintre putinii dansatorii de flamenco care au darul de a scoate cel mai bine in evidenta caracteristicile genului, revine dupa sapte ani in Romania intr-un show genial al performantei artistice desavarsite, organizat de Asociatia Culturala Maria Domina si Agentia Vreau Bilet pe 13 martie, ora 19.00, la Sala Palatului.

Angel Munoz este unul dintre produsele flamenco veritabile ce sustin imaginea Spaniei pasionale. Provine din Cordoba, si este considerat al doilea mare dansator de flamenco al Spaniei, dupa celebrul Joaquin Cortes, cu care de altfel a si studiat si dansat in numeroase spectacole.

El principe del flamenco ii va bucura in acelasi timp si pe timisoreni, caci in data de 14 martie artistul va evolua si pe scena salii Capitol din Timisoara. Prestatia lui Angel Munoz va fi acompaniata de trupa sa din componenta careia fac parte: Antonio Españadero si Manuel Pérez – chitaristi; Roberto Lorente si La Tremen – vocalisti si percutionistul Nacho López.

Biletele pentru evenimentul de la Bucuresti au fost puse in vanzare si sunt disponibile prin Agentia Vreau Bilet la Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu, Str. Moise Nicoara nr.18, in reteaua Eventim si online prin www.vreaubilet.ro. Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc intre 60 si 150 lei.

EDIT 8 MARTIE 2012: Organizatorii au anuntat ca evenimentul s-a anulat din cauza lipsei de interes a publicului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.