Arta la Sala Palatului: Gala Baletului Berlinez

Sala Palatului va gazdui premiera unui spectacol deosebit pe 23 februarie, incepand cu ora 19.00, cand iubitorii de balet vor putea admira pentru prima data pe o scena din Romania artisti de inalta tinuta, 11 solisti si primsolisti ai Baletului de Stat din Berlin (Staatsballetts Berlin) ce vor evolua in cadrul “Galei Baletului Berlinez”.

Evenimentul, organizat de Asociatia Culturala Maria Domina, poate fi luat in considerare de catre public drept o provocare si totodata o incercare reusita de a descoperi calitatea ireprosabila a actului artistic german, redat de aceasta data prin frumusetea capodoperelor baletului clasic, neoclasic si contemporan. Romanii vor avea prilejul de a sarbatori traditia companiei Staatsballetts Berlin de a marca inceputul noului sezon cu o astfel de gala de balet, atuul acesteia fiind intotdeauna reprezentata de continutul programului.

Programul spectacolului berlinez de traditie ce va fi prezentat la Bucuresti va introduce auditoriul intr-o calatorie fascinanta a celebrelor compozitii muzicale, arii de opera si balet unice, precum: “Elegie der Herzen”, “Grand pas classique”, “Lacul Lebedelor” adaggio, actul II, “Lacul Lebedelor”, Grand pas de deux, actul III, “Lacrimosa”, “Carmen”, “Barocco” Solo, “Blumenfest von Genzano”, Grand Pas de deux, “Le Corsaire”, “Spargatorul de Nuci”, “Caravaggio” Grand pas de deux, actul I, “Les Bourgeois” Solo, sau “La Esmeralda” Variatie, actul III.

Biletele sunt disponibile prin intermediul Agentiei Vreau Bilet la: Unirea Shopping Center etj.2, Libraria Mihai Eminescu, Str. Moise Nicoara nr.18, la Sala Palatului, in reteaua Eventim si online pe www.vreaubilet.ro. Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc intre 50 – 180 lei.

EDIT 12 FEBRUARIE 2012: Din cauza lipsei de interes manifestata de publicul spectator, organizatorii informeaza ca evenimentul Gala Baletului Berlinez care ar fi trebuit sa se desfasoare la Sala Palatului din capitala in data de 23 februarie a fost anulat. Organizatorii acestui spectacol cer scuze celor care au cumparat de bilete si le multumesc pentru intelegere.
Contravaloarea biletelor poate fi recuperata in perioada 23 februarie – 30 martie de la casieria sau sediul companiei de ticketing de unde au fost achizitionate.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *