Manfellow va deschide concertul T.Rex din Bucuresti

Trupa de rock alternativ Manfellow va incalzi atmosfera in seara de 29 martie, inainte ca T.Rex sa urce pe scena. Manfellow a castigat in toamna anului 2011 competitia Global Battle of the Bands Romania si va reprezenta tara noastra la faza internationala a concursului, in vara lui 2012. Formatia a mai fost premiata si la sectiunea Newcomers a Festivalului Stufstock 2011.

In formula Dan Leompescu – voce, Claudiu Rusu – tobe, Andrei Filip – bass, Cristi Anca – chitara, Manfellow aduce in fata publicului un rock alternativ cu influente indie si electro-pop. Veti avea ocazia sa ascultati piesele care vor face parte din albumul de debut al trupei. Potrivit solistului Dan Leompescu, “acesta este prima aparitie a trupei Manfellow in Hard Rock Cafe si ne bucuram ca se intampla in contextul primului concert T.Rex la Bucuresti”.

Concertul T.Rex, pe care Manfellow il va deschide, face parte din seria Classic Rock Nights, care isi propune sa aduca nume legendare intr-un spatiu de traditie.

Biletele se gasesc la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si in Hard Rock Cafe. Cei care doresc sa comande biletele online o pot face de pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.