Spectacol interactiv: “Povesti pentru copii isteti”

ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti si Trupa de teatru Mateias va invita sa participati la POVESTI PENTRU COPII ISTETI, sambata 11 februarie, ora 11.30, la Sala ArCuB. Conceptul acestui spectacol este unic prin valoarea sa educativa si interactiva. Toti copiii, de la 6 la 96 de ani sunt asteptati la intalnirea cu personaje indragite: Magicianul Zapacit, Profesorul de joaca, Clovnul Sugubat si altele.

Iata cateva dintre surprizele pregatite:

• Intalnirea cu Piratul fioros, foarte prietenos si cu Clovnul Incurca-Tot.
– cei mici vor afla lucruri fascinante din istorie si literatura;

• Lectia de magie (Magicianul va infatiseaza si dezvaluie 10 trucuri)
– invatand aceste trucuri magice, in doar cateva minute veti deveni un adevarat iluzionist si va veti impresiona mai tarziu rudele si prietenii cu propriul spectacol;

• Aparitia Profesorului Stie-Tot. Oare unde veti calatori de aceasta data impreuna cu el si ce lucruri incredibile veti afla?!
– prezentarea unor curiozitati fascinante cu o mica demonstratie de instrumente traditionale ale aborigenilor;

• Scenetele teatrale: Povestea camilei ratacite (inspirata din folclorul arab, in genul celor 1001 de nopti) si Povestea hotului care striga “HOTII!” (inspirata din folclorul romanesc).

In plus vor avea loc concursuri cu premii si absolut toti cei prezenti vor fi incantati de atmosfera care ii va face sa redescopere bucuria de a fi (din nou) copil.

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ArCuB (Sala Batiste nr. 14), la pretul unic de 10.60 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.