“Caramitru-Malaele, cate-n luna si in stele” pleaca in turneu

Dupa ce la sfarsitul anului trecut au fost aplaudati in aceeasi zi in doua spectacole jucate cu casa inchisa, Ion Caramitru si Horatiu Malaele au decis sa dea curs cererilor venite din partea publicului pentru un turneu national cu spectacolul “Caramitru – Malaele, cate-n luna si in stele”.

Primele trei orase in care vor avea loc spectacole au fost stabilite: in data de 5 martie – pe scena Nationalului bucurestean, pe 21 martie – in sala Filarmonicii Banatul din Timisoara si pe 22 martie – la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj. Invitatul special al acestor seri este violoncelistul Adrian Naidin.

Biletele pentru spectacolul de la Bucuresti au fost puse in vanzare si se gasesc la casieria Teatrului National din Bucuresti (tel 021. 314.71.71), la Sala Palatului, la Palatul Copiilor, in Unirea Shopping Center (parter), Librariile Adevarul, Libraria Mihai Eminescu si online, pe www.biletoo.ro, www.blt.ro si pe www.bilete.ro sau in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro.

“Caramitru-Malele, cate’n luna si in stele este un spectacol de improvizatie… pentru ca improvizatia este, de fapt, starea de gratie a actorului”, spune Horatiu Malaele.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.