Lansare la Editura Litera: “Sport, dieta & vedete”

Editura Litera si Florentina Opris va invita la evenimentul de lansare a cartii “Sport, Dieta & Vedete”, care va avea loc in cadrul magazinului Plafar (Baneasa Shopping City, Galeria Feeria) marti, 7 februarie, de la ora 13.00. La eveniment vor fi prezenti Monica Tatoiu, prof. Ovidiu Bojor, prof. Gheorghe Mencinicopschi si autoarea Florentina Opris.

Lansarea vizeaza atat discutii despre carte, cat si despre un mod de viata sanatos bazat pe o nutritie echilibrata si sport -€“ totul sub atenta supraveghere a specialistilor din domeniu.

Evenimentul continua la restaurant Ambasad’Or (Baneasa / Otopeni, Drumul Odaii, Nr. 34-36), de la ora 19.00. Printre invitati ii amintim pe Alteta Sa Regala Printesa Lia, Gianina Corondan, Catalin Botezatu, Simona Patruleasa, Oana Ionita, si multi altii. Surprizele vor fi asigurate de partenerii Plafar, Ambasad’Or, LifeCare si Femeia.

“Sport, Dieta & Vedete” imbina intr-un mod excelent informatii pretioase despre sport, alimentatie, dar si despre felul in care se raporteaza la aceste aspecte diverse personaje publice. Volumul cuprinde trei capitole principale, dupa cum sugereaza chiar titlul: sport, dieta, opiniile vedetelor despre miscare si viata sanatoasa in general. Cartea, recomandata chiar de prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi in prefata, este un adevarat manual impotriva stresului, o pledoarie pentru un corp sanatos si o viata echilibrata.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.