„O lume pe dos” se joaca din nou pe 25 februarie

ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti va invita sambata 25 februarie, de la ora 19.00, la o noua reprezentatie a spectacolului „O lume pe dos” in regia Iarinei Demian. Protogonistii sunt: Tudor Chirila, Iarina Demian, Simona Stoicescu, Smaranda Caragea, Petre Moraru si Andrei Runcanu.

Dupa „Biloxi Blues” (piesa celebrului Neil Simon, jucata cu mare succes la Teatrul de Comedie, in turnee prin tara si in prezent la Palatul National al Copiilor), regizoarea Iarina Demian a revenit la dramaturgia americana contemporana, reunind intr-o singura montare trei piese scurte ale unor autori consacrati si rasplatiti cu prestigioasele premii americane Obie, Tony, Emmy etc.
„Preludiu si Liebestod” – de Terrence Mc Nally, „Problema” – de A.R. Gurney si „Naomi in camera de zi” – de Cristopher Durang sunt cele trei farse tragice care alcatuiesc “Lumea pe dos” in care Tudor Chirila trece cu dezinvoltura de la o partitura la alta.

„M-am gandit ca spectatorii nu trebuie subestimati si nici incurajati sa vina intr-o sala de teatru doar ca sa se relaxeze intr-un fotoliu si sa descifreze din prima clipa o propunere dintre cele mai facile. Adevarata relaxare este aceea de privitor activ si inteligent, care, in cele din urma, decodifica mesajul spectacolului.” (Iarina Demian)

Durata spectacolului: 1 ora si 45 de minute (cu pauza). Nerecomandat copiilor sub 16 ani.

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ArCuB (Sala Batiste, nr. 14) la pretul de 35.00 lei (Categoria I), 26.50 lei (Categoria II) si 15.90 lei (reducere la Categoria II – numai pentru elevi, studenti, pensionari pe baza prezentarii legitimatiei sau talonului de pensie).

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.