A aparut primul Ghid Verde Michelin pentru Austria in limba romana

Meteor Press si Michelin Romania publica primul Ghid Verde Michelin pentru Austria in limba romana. Acest ghid turistic vine in sprijinul romanilor pasionati de vacantele in Austria dar si a celor dornici sa o descopere ajutandu-i sa-si pregateasca mai bine calatoria.

In luna mai 2011, editura Meteor Press si Michelin Romania au lansat primul ghid Michelin in limba romana. Era vorba despre Ghidul Verde Michelin Romania care a devenit in scurt timp best-seller. La aproape un an de la aparitia primului titlu, colectia de ghiduri turistice Michelin de la Meteor Press continua cu Ghidul Verde Michelin Austria.

De ce Austria? Pentru ca este destinatia de iarna preferata de romani. Pentru ca lungimea partiilor de schi din Austria este aproape dubla fata de lungimea autostrazilor din Franta. Pentru ca multe atractii turistice austriece se adreseaza familiilor cu copii. Pentru ca Viena este capitala valsului. Pentru ca Mozart s-a nascut la Salzburg… si pentru multe alte motive pe care va invitam sa le descoperiti in Ghidul Verde Michelin Austria.

Ghidul beneficiaza de o selectie riguroasa de adrese utile – pentru orice buget – incluzand hoteluri si camere de inchiriat, restaurante si meniuri, distractii si cumparaturi, precum si propuneri de petrecere a serilor si descrierea unor evenimente importante din timpul anului. La sfarsit se gaseste indexul general al locurilor si temelor tratate, lista hartilor si a planurilor din ghid.

Pentru alegerea locurilor de interes, va puteti orienta usor dupa stelele acordate de expertii Michelin, de mare utilitate fiind si cele 80 de harti ale regiunilor si localitatilor. Un loc aparte il ocupa prezentarea obiectivelor care merita vizitate impreuna cu copiii.

Ghidul Verde Michelin Austria a fost pus in vanzare pe 1 februarie 2012 in puncte de distributie* din toata tara, cu o circulatie de 2500 de exemplare si un pret recomandat de 78 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.