Biletele pentru concertul Blaze Bayley au reducere 30%

Desi s-a aflat in Romania pentru doar doua zile, fostul solist al formatiei Iron Maiden, a fost puternic impresionat de tara noastra si de primirea de care s-a bucurat. El a spus: “Imi aminteam de Romania, inca din 1995 cand am venit aici cu Iron Maiden nu ai cum sa uiti un public atat de inflacarat precum cel de aici”.

Blaze Bayley a fost in Romania in perioada 26 – 28 ianuarie, timp in care a inregistrat piesa „Mercy Killer”, alaturi de formatia Trooper, a avut aparitii in media si o sesiune de meet & greet cu fanii sai. “M-am bucurat sa am alaturi de mine atat cu oameni care au crescut cu Iron Maiden, cat si adolescenti care ma vor vedea prima oara pe scena la final de martie. Tocmai de aceea, vreau sa le fac un dar fanilor mei, pentru ca imi doresc ca toti cei care vor sa fie prezenti la concertul din la Bucuresti sa poata face acest lucru.”

Astfel, la initiativa starului englez, se va aplica o noua promotie de 30% pentru biletele la concertul din Silver Church (23 martie), biletele putand fi achizitionate la pretul de doar 40 lei, pana pe 27 februarie. Blaze a completat: “Le multumesc organizatorilor pentru ca au inteles dorinta mea si ii chem pe toti cei care inca nu si-au luat bilete la concert sa beneficieze de darul meu pentru ei”.

Astfel, promotia initiata chiar de Blaze Bayley va fi valabila doua saptamani in reteaua Biletoo. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro si www.blt.ro.

Share

One thought on “Biletele pentru concertul Blaze Bayley au reducere 30%

  1. Inflacaratul Bayley cand s-a aflat in turneu cu Iron Maiden a fost atat de impresionat de Romania, de Bucuresti si de publicul entuziast, incat a incurcat capitala noastra cu Budapesta. Extrem de emotionat, ai zice, nu?! Din partea mea, sa aiba 2 spectatori: inginerii de sunet.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.