David Bisbal revine in Romania pe 22 aprilie

David Bisbal aduce din nou ritmurile latine in Romania, pe 22 aprilie, ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti. Artistul spaniol, insotit de formatia sa de instrumentisti, pregateste pentru fanii din Romania un show live, plin de energie. Acordurile latino, ideale pentru dans, se vor completa cu balade, care vor evidentia impresionantele calitati vocale ale lui Bisbal.

Publicul se va putea bucura de ritmurile celebrelor piese “Buleria” sau “Corazon Latino”, dar si de single-urile incluse pe ultimele sale albume, “Premonicion” si “Sin mirar atras”. David Bisbal a concertat pentru prima data in Romania in decembrie 2008, cand peste 4.000 de spectatori din toata tara l-au acompaniat frenetic pe tot parcursul recitalului, fascinati de energia debordanta a artistului.

Concertul David Bisbal face parte din seria evenimentelor derulate in cadrul proiectului national cultural “Arta Contra Drog” 2012, initiat de CIADO Romania. Acestui demers i s-au alaturat cotidianul Libertatea si AGERPRES. Producatorul spectacolului, Asociatia Culturala “Grand Show“, impreuna cu partenerii, promoveaza prin aceste evenimente, arta, ca o modalitate benefica de petrecere a timpului liber si ca alternativa de viata sanatoasa.

Biletele se gasesc online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, www.ticketpoint.ro, www.biletoo.ro si la Sala Palatului, Teatrul National de Opereta “Ion Dacian”, Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Statia de Metrou Unirii 1, Magazinele Diverta, Magazinele Germanos, Carrefour, Oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro.

In functie de categorie, pretul unui bilet este de:

400 de lei la Categoria SUPER VIP
350 de lei la Categoria VIP
250 de lei la Categoria I
150 de lei la Categoria a II-a
100 de lei la Categoria a III-a

Biletele la categoria SUPER VIP se vand exclusiv prin www.vandbilete.ro.

Share

5 thoughts on “David Bisbal revine in Romania pe 22 aprilie

  1. Multumim! O surpriza extraordinara! Abia astept sa-l revad pe David Bisbal! Un ARTIST exceptional!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.