Rock4Ever in Jukebox Venue

Jukebox Venue va invita joi, 16 februarie 2012, incepand cu ora 20.00, la o seara dedicata metal-ului modern din Romania alaturi de White Walls, Aria, Goodbye to Gravity si Blind Spirits. Pretul unui bilet este de 20 de lei, iar cei care doresc locuri la masa sunt rugati sa faca rezervari la numarul de telefon 0725927907.

White Walls a luat nastere in anul 2009 si este unul dintre pionierii genului metalcore din Romania. De-a lungul timpului, formatia a primit numeroase premii importante (in 2011, la Kuala Lumpur, a castigat locul 5 in lume la GBOB, cel mai bun rezultat de pana acum al unei trupe din Romania) si a urcat pe aceeasi scena cu Deftones ,The Ocean, East Of The Wall, Blind Guardian.

Aria este o formatie de metal modern formata din membri cunoscuti din alte proiecte muzicale si trupe (Vita de Vie, Voodoo si Mozart Rocks!). Dupa ce a cantat in deschiderea concertului Arch Enemy, Aria a devenit o trupa apreciata atat de presa de specialitate, cat si de catre public.

Goodbye to Gravity este o trupa metal care se remarca prin piese pline de energie care au in egala masura riff-uri heavy si linii melodice.

Dupa o pauza de aproape doi ani, formatia Blind Spirits a revenit in forta cu numeroase concerte si anul acesta in data de 7 aprilie va lansa albumul “Trapped into reality”.

Biletele pentru seara de 16 februarie s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, online pe eventim.ro si la Jukebox Venue (strada Turturelelor nr. 11).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *