Concerte caritabile si nu numai in Wings Club

Formatia timisoreana de hardcore Implant pentru Refuz va sustine joi, 23 februarie, un concert in Clubul Wings, alaturi de invitatii sai din Bucuresti, trupa Flesh Rodeo. Fondata in 1995 la Timisoara, formatia Implant pentru Refuz este compusa din vocalistii Tavi Horvath & Ovidiu Takacs, bassistul Stefan Czifrak, chitaristii Valentin Popescu & Razvan Nicov si tobosarul Paul Bologan.

Flesh Rodeo este o trupa de alternative metal din Bucuresti, care a concertat pentru prima oara in martie 2011, dupa trei ani de schimbari de componenta si repetitii. In aproape un an de la debut au adunat 16 aparitii live. Flesh Rodeo inseamna Radu Ursoiu (vocals), Andrei Bratu (solo guitar), Alex Zamfir (guitar), Teo Antim (bass) si Cioghy (drums).

Biletele vor costa 15 lei si se vor gasi la intrarea in club.

Tot in Wings Club, pe 26 februarie de la ora 19.30, va avea loc un nou concert din seria “Matei-Sansa la viata”, in compania trupelor Dippawizz, Sistah RastahFairy, Camuflaj si Pacha Man.
Biletul este 20 de lei (aceasta suma reprezinta contributia fiecaruia la sansa la viata a lui Matei). Pentru mai multe informatii, accesati blogul dedicat: http://matei-sansalaviata.blogspot.com/.

Un eveniment pentru Matei se va desfasura si in data de 27 februarie 2012, incepand cu ora 20.00, cand pe scena Clubului Wings din Bucuresti vor urca trupele Lipscani Band si Fara Zahar. Intre reprezentatiile celor doua trupe, se va desfasura si o licitatie cu diverse obiecte personale ale artistilor, care raman o surpriza pana la eveniment. Biletul de intrae costa tot 20 lei.

Pe 2 martie, de la ora 21.00, Wings Club si Tuborg Sound prezinta concertele Robin and the Backstabbers, Fractures si Tips. Trupa Robin and the Backstabbers este recunoscuta pentru piesele “Vanatoare Regala”, “Iguana facatoare de minuni” si “Soare cu dinti” care s-au aflat timp de mai multe saptamani in heavy rotation in playlisturile Radio Guerrilla & Radio City FM, cat si pe podiumul topurilor acelorasi posturi de radio. Trupa Fractures (indie, pop, post-punk) lucreaza de zor la un material inregistrat iar mai multe detalii puteti afla pe: www.facebook.com/fractures.ro TIPS (ex in PROBE) reprezinta un nou inceput pentru trupa, o resetare a prioritatilor, o reevaluare a directiei si a rolului membrilor actuali. Schimbarea de nume vine odata cu lansarea primului material audio, care contine sase piese cu influente diverse, dar cu un numitor comun: prospetimea.

Pretul bileteului este de 15 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.