Design floral: Aranjament cu flori de primavara

Atelierul de design floral cu numarul 34 va avea tema Fresh Spring Flowers Arrangement si se va desfasura duminica, 26 februarie, intre orele 11.00-13.00 in Lente&cafea, strada Arcului, nr. 8 (in spatele Bisericii Armeneasca). Designerul florist Stefan Ditu va va fi profesor, iar costul atelierului este de 120 lei (include consumatie, flori si materiale, iar aranjamentul se va lua acasa la final).

Flowers Garden va propune sa evadati si in 2012 in lumea florilor, sa aflati ce durata de viata au, cum se armonizeaza unele cu celelalte, ce cromatica este recomandata in functie de tipul de buchet sau aranjament creat.
Fresh Spring Flowers Arrangement, tema din 26 februarie, va reuni intr-un aranjament viu flori proaspete de primavara: lalele si frezii, acompaniate de irisi, minigerbera si solidago.
Frezia, originara din Africa, nu rezista la ger si temperaturi scazute. Incredibil de zvelta, gingasa si cu un parfum pe care il recunosti dintr-o mie, ea isi daruieste cu generozitate aroma pentru obtinerea uleiurilor parfumate, utilizate in industria cosmetica si aromoterapie.
Laleaua provine din Orientul Apropiat, fiind comparata cu un turban. Este floarea nationala a Olandei si fascineaza prin varietatea coloristica impresionanta – alb, rosu, galben, portocaliu, roz, ciclam, intr-una sau doua culori si prin forma – rotunjita sau ascutita la varf; cu flori dantelate, incretite sau franjurate.

Atelierul se adreseaza deopotriva incepatorilor si celor care au cunostinte despre flori.

INSCRIERI si DETALII despre atelier:
0723 270 430 / 0740 893 712 • atelier@flowers-garden.ro • www.flowers-garden.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.