TVR deschide Fabrica de staruri

Fabrica de staruri, cel mai nou proiect al Televiziunii Romane, se lanseaza pe 17 martie simultan in Romania si Moldova. Pentru prima data, un program de televiziune uneste ceea ce istoria a separat: romanii din Romania si Republica Moldova vor putea trai emotiile, bucuria si satisfactia succesului impreuna cu saisprezece concurenti din cele doua tari. Gazda programului este actorul Marius Vizante.

Fabrica de staruri este varianta romaneasca a renumitului Operation Triumph – unul dintre cele mai urmarite talent reality show-uri din lume. Show-ul live Fabrica de staruri va fi transmis in Romania de TVR 1, iar in Republica Moldova de Prime TV, cel mai vizionat post tv al vecinilor nostri, sambata, de la ora 21.25.

Saisprezece concurenti din cele doua tari dau totul pentru a obtine premiul cel mare: 50.000 de euro si un contract muzical cu o casa de discuri, ceea ce presupune lansarea castigatorului intr-o cariera muzicala de succes.

Tineri care viseaza sa aiba o cariera in muzica intra in Fabrica de staruri, unde sunt supravegheati 24 din 24 de ore, 7 zile din 7, de-a lungul a 14 saptamani. Ei se pregatesc zi de zi, traiesc sub acelasi acoperis si pot fi vazuti de telespectatori in permanenta on line pe www.fabricadestaruri.ro cum lupta pentru premiul cel mare.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *