Concerte folk in cluburile din capitala

Pentru amatorii de sonoritati folk aflati in Bucuresti, zilele care urmeaza sunt pline de concerte ale unor artisti mai mult sau mai putin cunoscuti, dar cu totii talentati si dedicati muzicii lor. Iata care este oferta de folk live in cluburile din capitala in perioada 13-20 martie:

Daniel Iancu soseste in capitala pentru a o prezenta pe Maria Butnaru, una din cele mai interesante voci de la Constanta. Asa ca va asteapta in Mojo Music marti 13 martie, de la ora 20.30, pentru a petrece impreuna o seara cu mult umor si voie buna.

Adrian Sarmasan, insotit de Laszlo Kovacs, va invita la un concert in Sinner’s Club pe 14 martie, ora 21.00, in cadrul Folk Nights by Gorby.

Ovidiu Mihailescu canta de cele mai multe ori impreuna cu prietenii din folk… De data asta in clubul E-varza va tine un recital solo. Vor fi piese noi, vor fi piese romantice, dinamice, va fi bucurie si relaxare. Vineri 16 martie, de la ora 21.00, Ovidiu va asteapta in Clubul E-varza pentru o seara onesta de folk. Caii se lasa la intrare, cipilica la purtator.

Pe Vasile Mardare il stiti de la Cenaclul Flacara: are stil, are talent si duminica 18 martie, de pe la ora 20.30, lanseaza un nou album, in Mojo Music.

Pe 20 martie, incepand cu ora 20.30, scena din Mojo va fi ocupata de trupa clujeana Maya. Pe langa piesele noi care vor face parte de pe primul album Maya, in seara de 20 martie il veti cunoaste si pe Claudiu Vintila, cel mai nou membru al trupei. Claudiu este absolvent al academiei de muzica Gheorghe Dima din Cluj si ii ia locul lui Mishu Calian la chitara acustica.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.