“Toti fiii mei”, din nou pe scena Nationalului

Joi 15 martie 2012, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti se reia un spectacol care s-a jucat cu mare succes de public de-a lungul a doua stagiuni si peste 50 de reprezentatii. “Toti fiii mei” este piesa care l-a propulsat pe Arthur Miller in atentia publicului american si a criticii, si i-a adus autorului primul premiu Tony din cariera sa.

Inspirata dintr-un fapt real preluat din paginile unui ziar, tulburator de actuala drama americana aduce in prim plan povestea unui mare industrias care a facut avere imediat dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, calcand peste cadavre din cauza unei decizii pripite.

In casa Keller vina, culpabilizarea, durerea, moartea, regretul si moralitatea unor alegeri sunt probleme la ordinea zilei. Eternul conflict intre generatii degenereaza intr-o discutie grava, despre averile suspect dobandite si despre chinuitoare probleme de constiinta.

In distributie: Victor Rebengiuc (foto TNB), Sanda Toma, Dragos Stemate, Dorin Andone, Costina Ciuciulica, Irina Cojar, Vivian Alivizache / Victoria Dicu, Ioan Andrei-Ionescu, Gavril Patru.

Primele spectacole din actuala stagiunie sunt programate consecutiv, in data de 15, respectiv 16 martie, de la ora 19.00.

Informatii despre bilete si mai multe detalii despre piesa gasiti aici.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.