Oscars Night va avea loc pe 30 martie la NexT

Proiectia-eveniment Oscars Night face parte si anul acesta din programul Festivalului International de Film NexT si va prezenta scurtmetrajele nominalizate la Premiile Academiei Americane de Film in 2012 si castigatorul din 2011. Programul Oscars Night va avea loc vineri, 30 martie, de la ora 20.30, la Cinema Scala.

Spectatorii vor pasi pe covorul rosu sub luminile reflectoarelor alaturi de invitatii festivalului, iar dupa proiectie sunt asteptati la “Soundtrack Party” in Coyote Cafe, clubul festivalului, unde vor rasuna cele mai cunoscute coloane sonore, de la “Dirty Dancing” si “Grease”, trecand prin “Pulp Fiction”, pana la “Fight Club” sau “The Girl with the Dragon Tattoo”.

Biletul Oscars Night costa 15 lei in avans sau 20 lei in ziua proiectiei si include si accesul la petrecerea din aceeasi seara.

Proiectia va fi deschisa de “Zeul Iubirii”/“God of Love” in regia lui Luke Matheny, castigatorul de anul trecut al celei mai ravnite statuete, la categoria scurt metraj de fictiune.

Castigatorul de anul acesta al premiului Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj de fictiune este “Malul”/”The Shore” in regia lui Terry George. Filmul spune povestea a doi prieteni din copilarie, Joe si Paddy, despartiti timp de 25 de ani de conflictul nord-irlandez. Cand Joe se intoarce acasa in Irlanda de Nord, fiica sa, Patricia, ii convoaca pe cei doi la o reuniune cu rezultate neasteptate.

Festivalul International de Film NexT va avea loc intre 28 martie si 1 aprilie la Cinema Scala si Cinema Studio, iar seminariile, prezentate de JTI, se vor desfasura la Café Verona Carturesti.

Clipul de prezentare al sectiunii Oscars Night poate fi vizionat mai jos:

Oscars Night @ NexT 2012

Vezi mai multe video din evenimente

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.