Ce pregateste Editura ART pentru Bookfest Timisoara

Editura ART se va afla alaturi de cititorii timisoreni in cadrul Salonului de carte Bookfest si, impreuna cu Libraria Cartea de nisip, a pregatit o serie de evenimente si de surprize destinate atat adultilor, cat si copiilor.

Pe langa preturile promotionale pentru toate titlurile aparute la Editura ART, de care va puteti bucura in aceasta perioada, sunteti invitati si la urmatoarele evenimente:

Joi, 15 martie, ora 18.00, lectura din volumele seriei Prima data

Vor citi:

Lavinia Balulescu
Robert Serban
Radu Pavel Gheo

Lectura va avea loc in spatiul de evenimente al salonului de carte.

Pentru cei mici, Editura ART a pregatit, in colaborare cu Libraria Cartea de nisip, un program special si un concurs cu premii. Pentru a putea castiga de la Editura ART unul dintre cele trei exemplare din “Insemnarile unei pustoaice”, de Rachel Renée Russell, trebuie sa mergeti pe 15 martie in Libraria Cartea de nisip, Str. V.V. Delamarina nr. 1, si sa cautati prin librarie cartonase cu personajele voastre preferate: Greg (Jurnalul unui pusti), Nikki (Insemnarile unei pustoaice) si Nate (Marele Nate – in curs de aparitie la Editura ART). Dupa ce ati gasit unul dintre cartonase, trebuie sa le cereti librarilor un formular de participare la concurs, sa completati datele de contact si sa veniti la Salonul de carte Bookfest Timisoara, in incinta Centrului Regional de Afaceri Timis (CRAFT), pana pe data de 17 martie, ora 11.00.

Pentru a participa la concurs, cei mici trebuie sa retina parola scrisa pe spatele unuia dintre cartonasele luate din librarie si sa introduca in urna formularul de participare, corect completat. Castigatorii vor fi extrasi sambata, 17 martie, incepand cu ora 12.00, la festivitatea de premiere, care va avea loc in spatiul de evenimente din cadrul targului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.