White Walls canta si la a doua editie Romanian Rock Meeting

White Walls este o formatie de metal progresiv din Constanta, cu cea mai rapida ascensiune pe scena metal autohtona. A fost prima formatie de metal ce a reprezentat Romania la un concurs de talie internationala (GBOB), obtinand o clasare in primele cinci locuri si singura formatie care a reusit sa urce pe scena unui festival de renume: ProgPower din Olanda. Pe 13 mai 2012, White Walls va canta la Romanian Rock Meeting alaturi de Apocalypica si Changing Skins.

White Walls a participat la numeroare concerte in calitate de headliner, dar si in calitate de invitati ai unor formatii precum Blind Guardian, Pain Of Salvation, Altar si nu numai.

In aceasta perioada formatia se afla intr-un stadiu de pregatire intensa pentru urmatorul lor album de studio. Constantenii compun melodii noi pentru al doilea lor album, dupa aclamatul “Mad Man Circus”.

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim – Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas – si online la urmatoarele preturi:

In picioare
85 lei – pentru primele 300 biletele (pret valabil pana la data de 31 martie 2012)
95 lei – urmatoarele biletele achizitionate pana la data de 12 mai 2012
110 lei – pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 13 mai 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

Tribuna
95 lei – pentru primele 300 biletele (pret valabil pana la data de 31 martie 2012)
110 lei – urmatoarele biletele achizitionate pana la data de 12 mai 2012
125 lei – pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 13 mai 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in spatiul evenimentului, in limita biletelor disponibile.

VIP:
250 lei – doar 25 bilete! Acces tribuna, incluse poster 70 x 100 cm, pass VIP laminat, sesiune meet & greet cu formatia Apocalyptica

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.