Ajutor pentru doamna Gabriela Tudorache

Spre deosebire de comunicatele care ne intra in mod obisnuit in mail, legate de una dintre partile frumoase ale vietii, si anume cultura, am primit zilele trecute si un mesaj care ne aminteste ca, pe langa partea de arta, delectare si poate buna-dispozitie cu care ne indeletnicim in lumea creata de 4arte, in viata de “afara” exista probleme mai importante decat ce spectacol de teatru alegem sa vedem intr-o seara sau ce carte mai citim.

Mai precis, in lumea de “afara” exista boli nemiloase, care dezechilibreaza nu doar anumite persoane, ci si familiile acestora, care fac tot ce le sta in putinta pentru a-si vedea din nou mama, tatal sau fratele asa cum era odata: sanatosi si plini de viata.

Cazul care ni s-a semnalat este cel al doamnei Gabriela Tudorache, in varsta de 42 de ani, diagnosticata cu meningiom, o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si care, neoperata, cauzeaza orbirea. Pentru a se intoarce la o viata normala si pentru a putea avea in continuare grija de cei doi copii ai sai, doamna Tudorache trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania. Insa pentru acest lucru are nevoie de 35 000 de euro pentru operatie, plus cheltuieli de cazare si transport.

Cine are posibilitatea sa doneze o suma cat de mica, pentru ca, dupa cum bine stiti, cu putin de la fiecare se ajunge la mult, poate sa faca acest lucru fie prin telefon, fie online, fie in conturi bancare, dupa cum se poate vedea aici: http://gabrielatudorache.blogspot.com/p/cum-poti-ajuta.html

Tot pe blogul doamnei Tudorache veti gasi si povestea completa a evolutiei bolii si documentele medicale doveditoare.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *