Regizorul si omul de radio Felix Crainicu le propune pasionatilor de dans social si nu numai sa incheie luna martie cum altfel decat… in pasi de dans si sa-i fie alaturi in cadrul unui eveniment de suflet: aparitia celui nou volum al sau, “Eticheta in dansul social”, lansat de Casa Editoriala Ponte.

Nu exista spatiu de dans fara de propriile legende vii, fara dansatori care respecta, sau nu, regulile bunului-simt. Dincolo de randuieli, traditii si zei locali, dansul social exista ca sa putem trai mai frumos. Tocmai de aceea, in ultima zi a lunii martie, Casa Editoriala Ponte lanseza o carte unica in peisajul editorial din Romania: „Eticheta in dansul social”. Scris de Felix Crainicu, volumul vorbeste despre reguli nescrise, bun-simt si optiuni, despre un limbaj aparte, in permanenta reinventare, adresandu- se atat incepatorilor cat si celor experimentati.

Evenimentul se desfasoara in Salsa 4 You, unul dintre cele mai indragite spatii in randul amatorilor de dans social, sambata, 31 martie, incepand cu ora 20.00 si include un work-shop de eticheta in dansul social, sustinut de autor impreuna cu partenera lui, Suzana Deak. Participantii vor putea aplica apoi cunostiintele dobandite in cadrul unei petreceri care va dura pana in zori.

Intrarea este libera pana la ora 22.00.

Comunicat 1 Class Communication