Concertul T.Rex va avea scop caritabil

Seria de evenimente Classic Rock Nights, inceputa in ianuarie cu show-ul Nazareth din Hard Rock Cafe, isi pastreaza in continuare caracterul caritabil. Daca incasarile rezultate de pe urma concertului din ianuarie au fost directionate, prin intermediul Asociatiei Ost Cultural Events catre un tanar pictor, beneficiile obtinute din vanzarea biletelor la T.Rex vor sustine activitatea unui alt artist.

Rodica Radusca studiaza in atelierul de pictura al Palatului Elevilor si Copiilor Ilfov, de mai bine de 6 ani. Desi aflata abia la varsta adolescentei, ea a fost premiata la numeroase concursuri nationale de pictura şi grafica. Printre acestea se numara: Olimpiada Artelor Traditionale Sibiu, Concursul de Pictura si Desen Iconarul, IF ART etc.

Artista declara: “Sunt onorata de sprijinul acordat si vreau sa le multumesc, atat celor care au initiat acest demers, cat si celor care au achizitionat bilete la eveniment. Tocmai de aceea, pun la dispozitia organizatorilor trei dintre lucrarile mele, spre a fi oferite, prin tragere la sorti unor spectatori.”

T.Rex ajung pe scena din Hard Rock Cafe pe 29 martie si promit o seara plina de hituri. “Get it On”, “20th Century Boy”, “Children of the Revolution”, “Metal Guru”, “Telegram Sam” sunt doar cateva dintre piesele cu care T.Rex va incanta publicul.

In deschidere evolueaza Manfellow (Bucuresti) si QuantiQ (Brasov).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.