Revista Atelierul sarbatoreste doi ani de existenta

Petrecerea pentru aniversarea a doi ani de Revista Atelierul, prima revista de handmade din Romania, incepe joi 5 aprilie, de la ora 17.00, in Energiea (Brezoianu, nr. 5). Cu aceasta ocazie va fi initiat si proiectul Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, alaturi de: Papionaut, AnTanTe, Sucita Goodies, Idei cusute, Asociatia Inspired & multi alti creatori de produse.

Scoala de Bijuterie Contemporana Assamblage va organiza un atelier demonstrativ de turnare a argintului, incubator107 va tine un atelier de bijuterie caligrafica, iar Tinker va prezenta tehnicile de WiCo si Sospeso Trasparente.

In plus, se vor proiecta tutoriale filmate de echipa Atelierul in cei doi ani de activitate, se va organiza un Free Shop in care se vor putea da la schimb accesorii vintage sau handmade, furniture si obiecte decorative, iar fotografii Atelierul va vor asteapta la Cabina Foto cu aparate Polaroid pentru cea mai rapida developare a imaginilor surprinse.

Pentru vizitatori se va organiza si o tombola cu premii, bineinteles handmade si de creator, iar Amarui de Ciocolata va indulci pe toata lumea.

Intrarea la Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs este libera.

De la ora 23.30 petrecerea se muta in Expirat (Brezoianu, nr. 5) – la subsol adica – pentru concertul celor de la Loungerie II care va vor incanta cu melodiile lor loungerious punky jazz. Intrarea la concert va fi de 10 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.