Duete, actrite americane si rochii de mireasa negre

Povesti inedite, cu final fericit, isi gasesc din nou locul la “Zona Zero” de la TVR 1. Rezolvarea unora dintre cazurile prezentate in editiile anterioare Zona Zero, dar si noi dorinte, care de care mai neasteptate, sunt aduse joi seara la TVR 1, de la ora 21.10, de catre Irina Pacurariu (foto) si Cristian Tabara.

Soprana Felicia Filip vine la Zona Zero pe 5 aprilie pentru a face un duet cu Cristian Gombolsanu, un tanar tenor fara studii muzicale. Cristi traieste din mila angajatilor Teatrului Liric din Ramnicu Valcea, intr-o camaruta in care visul de a canta pe marile scene ale lumii capata, de cele mai multe ori, dimensiunile imposibilului.

O actrita din Statele Unite ale Americii ajunge pe Lipscani in cautarea unei rochii speciale pentru premiera filmului ei. Tanara joaca alaturi de Adrien Brody si Lucy Liu intr-o drama despre problemele adolescentilor in relatia cu sistemului de invatamant american. Prezenta lui Betty Kaye in Romania nu este intamplatoare. E a fost chemata de o telespectatoare a emisiunii, care si-a dorit sa implineasca visul designerului Cristina Cernei, dupa ce a vazut-o pe bulina Zonei Zero.

Fiecare dintre noi isi imagineaza momentul unic al casatoriei intr-un fel aparte. Coordonatele comune, date de cele mai multe ori de vestimentatia traditionala – rochia alba de mireasa si costumul negru de mire – ii sunt straine unei tinere din Bucuresti. Ea e solista trupei de rock gothic Tiarra si isi doreste sa ajunga in fata altarului imbracata intr-o rochie neagra. 🙂

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.