Biletele la concertul Pasarea Colibri sunt aproape epuizate

Concertul Pasarea Colibri care va avea loc pe 26 aprilie in Hard Rock Cafe este intens asteptat de public, dovada stand faptul ca, la doar doua saptamani de la anuntarea evenimentului, primele doua categorii de bilete s-au epuizat. Organizatorii evenimentului declara: “Ne bucuram de acest feed-back si le recomandam celor interesati sa se grabeasca sa isi cumpere bilet. Se gasesc inca bilete la categoria 70 lei”.

Pasarea Colibri va urca pe scena din Hard Rock Cafe in componenta: Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici, Teo Boar.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

In prezent mai sunt in vanzare doar bilete din categoria a II-a – 70 lei – loc la mese. Indiferent de categoria de bilet achizitionata, rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.