Director’s Cut: curs de regie de film pentru amatori

23 aprilie 2012 este ziua cand participantii la Director’s Cut – curs de regie de film pentru amatori vor avea prima intalnire cu trainerul cursului, regizoarea Iulia Rugina. Pana atunci, inscrierile continua. Director’s Cut se adreseaza tuturor celor pasionati de film, fara o pregatire prealabila in domeniu.

Director’s Cut isi propune sa analizeze teoretic toti pasii urmariti de obicei de un regizor in spunerea unei povesti in imagini.
In cadrul cursului se vor pune bazele intelegerii unui film din punctul de vedere al regizorului. Se va trece succint prin istoria filmului, se vor discuta si analiza secvente din filme de lung metraj, vor fi prezentate notiuni ce tin de scenariu, conceptia regizorala, decupajul regizoral, lucrul cu actorii si implicarea regizorului in toate etapele realizarii unui film, fie el de scurt sau de lung metraj.

Director’s Cut propune un nivel ridicat de interactivitate intre participanti si trainer, specific lucrului in echipa. Se va pune accentul pe auto-cunoastere si se va analiza pas cu pas “mecanismul” generarii emotiei creative a participantilor.

Director’s Cut se desfasoara in perioada 23 aprilie – 17 mai 2012, avand doua sedinte de curs pe saptamana (lunea si joia, de la 19.00 la 21.00), timp de 4 saptamani. Numarul maxim de participanti la curs este de 15. Nu exista limita de varsta. Taxa de participare este de 800 Ron, respectiv 700 Ron (pentru elevi si studenti).

Cei interesati se pot inscrie la adresa info@controln.ro pana la data de 20 aprilie. Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.
Mai multe detalii despre Director’s Cut gasiti pe site-ul www.controln.ro, pe e-mail la adresa info@controln.ro sau la telefon 0721 969 639.

Comunicat Asociatia Culturala Control N

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *