Cartile de la All pleaca in calatorie din 23 aprilie

Pe 23 aprilie, de Ziua Internationala a Cartii, Grupul Editorial ALL lanseaza campania “Cartea calatoare”. Obiectivul principal al campaniei, dupa cum precizeaza un comunicat al editurii, este incurajarea lecturii si cultivarea interesului pentru carti. Cei care vor da startul campaniei Cartea calatoare sunt 50 de bloggeri din grupul vALLuntar, care au primit cu entuziasm acesta forma de promovare a lecturii.

Grupul Editorial ALL a pus la dispozitia lor carti la alegere de pe www.all.ro. Fiecare blogger implicat in campanie va trebui sa citeasca si sa dea mai departe cartea primita. La randul lui, cel care primeste cartea o citeste si o da apoi mai departe. Fiecare cititor trebuie sa intre pe pagina de Facebook.com/Editura.All sau pe Twitter, folosind hashtagul #carteacalatoare, si sa spuna titlul cartii si unde se afla ea (orasul).

“De fiecare data cand citim, intram intr-o calatorie fantastica, o aventura in lumea cartii. Ne-am gandit sa le oferim cartilor o aventura in lumea oamenilor, sa le trimitem pe ele intr-o calatorie minunata, in care vor intalni pasionati de lectura. Va fi o calatorie vie pentru cartile noastre calatoare. Pacat ca ele, cartile, nu pot spune decat povestea scrisa cu litere de cerneala pe paginile lor, pentru ca, daca ar putea spune si povestea locurilor pe care le vor vedea, ar fi una magnifica. Drum bun, cartilor noastre calatoare!”, a declarat Mario Demezzo, Vicepresedinte Grupul Editorial ALL.

La final, va fi realizat traseul fiecarei carti din campania “Cartea calatoare”. Perioada de desfasurare a campaniei este 23 aprilie 2012 – 23 aprilie 2013. Cartile ce fac parte din campania “Cartea calatoare” pot fi recunoscute usor, prin eticheta explicativa lipita pe coperta intai.

Urmareste cartile calatoare si in orasul tau! Spor la citit! 🙂

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.