Moise Guran se apuca de divertisment

Sambata, 21 aprilie, de la ora 18.35, emisiunea „Razushow” de la TVR 2 va marca un moment inedit in care telespectatorii vor vedea o alta fata a lui Moise Guran, jurnalistul economic care prezinta emisiunea „Ora de business” la TVR 2 si care va fi invitatul acestei editii alaturi de Constantin Trofin, prezentatorul emisiunii „La mustata”.

Echipa va fi completata in aceasta sambata de trupa Les Elephants Bizarres, care va aduce cateva momente artistice de exceptie.

Pentru prima data la TVR 2, inconjurat fiind de Razus si Trofin (cei doi colegi care modereaza emisiuni de divertisment), Moise Guran va trebui sa accepte provocarea acestora de a intra in ritmul lor. Asa se face ca, pe parcursul emisiunii, el va ajunge sa faca marturisiri surprinzatoare si ne va dovedi ca este o persoana cu un simt al umorului extraordinar. Iar ca tabloul acestei editii sa fie complet, nici Constantin Trofin nu se va lasa mai prejos si dezvalui in premiera tot felul de aspecte amuzante din viata sa. Un mic exemplu ar fi parerea pe care Trofin o are despre aeroporturi si despre cea mai ciudata experienta prin care acesta a trecut, fiind un pasager aproape saptamanal al curselor Bucuresti-Cluj si retur.

Ce marturisiri amuzante vor face Moise Guran si Constantin Trofin ramane sa aflati urmarind in aceasta sambata, de la ora 18.35, emisiunea Razushow, „un show ghidus cu Mihai Razus”.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.