Gala Premiilor TVR Cultural are loc pe 4 mai

Gala Premiilor TVR Cultural, care marcheaza 10 ani de existenta a postului cultural al TVR, va fi transmisa in direct la TVR Cultural si TVR HD vineri, 4 mai, de la ora 19.30 (prima parte) si de la ora 21.45 (partea a II-a). Actorii Ana Pepine si Paul Cimpoieru vor fi gazdele evenimentului care va avea loc la Teatrul Odeon din Bucuresti.

In programul dedicat evenimentului, intre cele doua transmisiuni, va putea fi urmarit la TVR Cultural Jurnalul Cultural, care a implinit, la randul lui, 10 ani de la prima emisie. TVR HD va transmite in acest interval vernisajul expozitiei de fotografii realizate in timpul filmarilor pentru documentarele participante la campanie.
Telespectatorii au putut urmari documentarele difuzate in cadrul campaniei Premiile TVR Cultural in perioada octombrie 2011 – aprilie 2012. Fiecare film documentar intrat in competitie ilustreaza povestea unui om, a unei colectivitati sau a unui eveniment care si-au pus amprenta asupra comunitatilor in care s-au integrat.

Toate filmele difuzate in cadrul campaniei sunt incarcate pe pagina TVR dedicata campaniei – www.tvr.ro/premiiletvrcultural – si mai pot fi votate prin SMS pana joi, 3 mai (inclusiv). Pentru procesul de votare, fiecare documentar are alocat un numar care poate fi trimis la numarul de SMS 1269. Costul unui SMS este de 0,87 Euro cu TVA inclus. Votul va fi confirmat prin mesajul: “Multumim pentru vot!”.

Gala organizata de TVR Cultural premiaza 3 personalitati, 3 evenimente si 3 asociatii dintre cele care au facut subiectul documentarelor participante. Astfel, vor fi desemnate 3 premii pentru fiecare categorie din competitie (eveniment, asociatii si, respectiv, oameni), exclusiv pe baza votului dat de catre telespectatori.

Comunicat TVR Cultural

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.