“Numai tata sa nu fii” la Diva Universal

“Numai tata sa nu fii” este un serial inspirat de filmul de succes cu acelasi nume. Productia, reimaginata si actualizata, prezinta publicului numeroasa si colorata familie Braverman. Premiera primului sezon este programata la Diva Universal in data de 7 mai, la ora 21.00, iar episoadele noi vor fi difuzate in fiecare zi de luni.

La inceputul primulului sezon in centrul atentiei este Sarah Braverman (interpretata de Lauren Graham, cunoscuta si indragita de publicul din Romania datorita rolului sau din “Fetele Gilmore”). Ea este o mama singura, stramtorata din punct de vedere financiar, care isi paraseste apartamentul din Fresno, pentru a se muta acasa in Berkeley, impreuna cu cei doi copii ai sai Amber si Drew.

Acolo, Sarah este intampinata de tatal ei, Zeek si de mama sa, Camille. Sora lui Sarah, Julia, este un avocat corporatist de succes, care incearca, impreuna cu sotul somer, Joel, sa imbine slujba cu responsabilitatile de parinte. Crosby, fratele mai mic al lui Sarah, este fortat sa se conformeze brusc cu necesitatea asumarii responsabilitatii de adult, iar Adam, cel mai mare frate din familia Braverman, trebuie sa depaseasca prejudecatile referitoare la o familie normala.

Cu toate ca fiecare membru al familiei are propria viata de care trebuie sa se ingrijeasca, reunirea ii ajuta sa se adune si sa se concentreze pentru a face fata provocarilor zilnice pe care familiile le intampina atunci cand cresterea copiilor devine o prioritate. Chiar si parintii au nevoie de indrumare…

Share

One thought on ““Numai tata sa nu fii” la Diva Universal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *