Cele mai scumpe bilete la Pink Martini s-au epuizat

Biletele in sectorul A la concertul Pink Martini s-au epuizat, anunta un comunicat al organizatorilor. Celebra orchestra revine la Bucuresti in aceasta luna, sambata, pe 26 mai, la Sala Palatului, in cadrul turneului de promovare pentru albumul “A Retrospective”. Concertul este organizat de Events si prezentat de Ciuc Premium, berea oficiala a muzicii live.

“Am incercat intodeauna sa facem din muzica noastra un fel de melanj nebun, care sa-i aduca impreuna in sala de spectacol pe oameni care n-ar sta in mod normal unii langa altii”, spune liderul trupei, Thomas Lauderdale. Desi nimeni nu sta asezat la concertele Pink Martini, pentru ca showurile lor debordand de energie au mai intotdeauna un aer festiv, de petrecere unde toata lumea e invitata.

Cu un sound ce imbina influente variate, de la cuban-jazz si muzica de camera pana la marsuri braziliene si soundtrack-uri de filme noir, muzica lor a ajuns “un pop simfonic global old-fashioned”, asa cum o defineste astazi Lauderdale, care se amuza afirmand despre orchestra sa ca ar putea fi “trupa de casa a Statelor Unite”.

Urmand albumul “A Retrospective”, concertul de pe 26 mai va face o trecere in revista a celor 17 ani de cariera Pink Martini si va include cele mai apreciate piese ale orchestrei: “Una Notte a Napoli”, “Hang On Little Tomato”, “¿Donde Estas Yolanda?”, “Hey Eugene”, “Sympathique (Je ne veux pas travailler)”, “Lilly”, “Que Sera Sera” sau “Amado Mio”. Albumul “A Retrospective” este distribuit exclusiv in Romania de A&A Records, in librariile Carturesti din intreaga tara.

Ciuc Premium este berea oficiala a concertului Pink Martini.

Biletele la categoriile ramase in continuare disponibile costa 110 lei, 140 lei sau 170 lei, in functie de amplasarea in sala. Se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.