Inca o saptamana pana la Gala Premiilor Stand Up Comedy

Au ramas mai putin de doua saptamani pana la Gala Premiilor Stand Up Comedy, iar organizatorii trimit asigurari ca pregatirile merg struna si nici cei opt artisti care vor urca pe scena nu se lasa mai prejos: toti asteapta ziua cea mare, in care poantele vor rasuna pe scena Palatului Copiilor, intr-un show spumos, ce va dura peste patru ore.

Sorin Parcalab este unul dintre veteranii stand-up-ului romanesc. Un motiv in plus ca el sa fie prezent la Gala. Despre eveniment Sorin spune: “este inca un pas inainte pentru tot ce inseamna stand-up-ul romanesc. Este pentru prima oara cand comediantii apar impreuna in aceasta formula, un bun prilej ca publicul iubitor de stand-up sa “bifeze” evenimentul.” Apoi continua, intr-o nota galanta: “As vrea sa compar Gala cu o degustare de glume foarte bune… asa ca va invit sa radeti pe saturate”.

Biletele se gasesc in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei care doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro si www.bilete.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *