“Monoloagele vaginului” intra in mini-stagiunea de vara

Dupa mai mult de 250 de reprezentatii, dupa ce a trecut prin majoritatea oraselor din tara, spectacolul “Monoloagele vaginului” realizat de echipa Mona Gavrilas (regie) – Diana Giubernea (actorie), dupa textul semnat de Eve Ensler, revine in Bucuresti, pentru o mini-stagiune de vara, anunta un comunicat Gala PR.

Prima reprezentatie va avea loc miercuri, 16 mai, in Garage club & lounge, un club mic si cochet situat in zona Piata Romana (strada George Enescu nr. 25).

spectacolul regizat de Mona Gavrilas a starnit interesul publicului din toata tara, care a vrut sa il vada si sa il revada. Aceasta adaptare romaneasca a unui text american celebru si controversat la vremea aparitiei sale, are cateva atuuri: subiectul abordat – universul feminin, cu emotiile si trairile specifice, viziunea regizorala care nu se bazeaza pe artificii, ci pe comunicarea cu publicul, care devine parte intergranta in spectacol si, mai ales, jocul actoricesc al Dianei Giubernea, care se insinueaza ca o serpoaica, reusind sa isi schimbe identitatea, sa calatoreasca in timp si in spatiu, impreuna cu toti cei din sala.

Spectacolul ”Monoloagele Vaginului” are cronici apreciative si un premiu in cadrul Festivalului International al Teatrului de Studio, iar Diana Giubernea – premiul pentru cea mai buna actrita.

Biletele s-au pus in vanzare in Reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro), dar pentru rezervarea locurilor va rugam sa contactati Garage club & lounge la numarul de telefon 076 942 7243. Va rugam, ocupati din timp locurile in sala. Spectacolul va incepe la ora 21.00, asa ca sunteti rugati sa ajungeti din timp.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.