S-au suplimentat biletele la “A Vision of Elvis”

Ca urmare a solicitarilor venite din partea publicului, s-au suplimentat biletele cu loc, la pretul de 40 lei, pentru show-ul “A Vision of Elvis”, care va avea loc vineri in Hard Rock Cafe. Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumparator de bilet.

Potrivit organizatorilor: “concertul are un impact incredibil. Am primit mesaje din toata tara, de la fani ai lui Elvis Presley care isi doresc sa fie prezenti la acest concert. Cineva ne scria ca a asistat la o astfel de reprezentatie in timpul unei excursii in Statele Unite, iar acum nu ii vine sa creada ca poate vedea un show similar in Romania.”

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei care doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *