Concert Antarctica si invitatii in Wings Club

Trupa Antarctica canta pe 17 mai in Wings Club din capitala incepand cu ora 20.00. Infiintata in 2009, trupa ANTARCTICA inseamna Delia Opran la voce, Tudor Scanteie la chitara, Mircea Preda “Burete” (bass-a cantat si cu Vita de Vie), Victor Rivalet (sintetizator-fost membru Timpuri Noi si producator de muzica electronica cunoscut sub numele de scena Benjamin Rivalet) si Mirko Grusa, la tobe.

Albumul de debut al trupei, “Explorers”, a fost lansat pe 21 decembrie 2011 si imbina in mod placut synthpop-ul anilor ’80, genurile new wave, down tempo si muzica electronica de avangarda, fiind unul conceptual, in care este reliefata definitia artei sunetelor. Inspiratia acestora provine si de la trupe precum: Depeche Mode, Pink Floyd, Massive Attack, Unkle sau Groove Armada.

Alaturi de Antarctica, pe scena din Wings vor urca si trupele The Pixels, un proiect made in Romania care se detaseaza in mod clar de zona mainstreamsi Yoon, cei care au deschis momentul live semnat de Apparat pe 7 aprilie 2012 in Bucuresti. O alta formatie tanara pe care o veti vedea pe scena este Plastik Charm, genul abordat fiind electro-rock.

Dupa cele patru concerte live, un invitat special al evenimentului este Mihai Dobre, cunoscut sub numele de scena drept DJ Haute Culture si fondator al cunoscutei trupei de muzica electronica Suie Paparude, cea care a deschis in 2006 concertul Depeche Mode de la Bucuresti.

Pret biletului pentru concertele din 17 mai este 20 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.