Finala Europa League se rejoaca la “Cronica Carcotasilor”

Finala Europa League fuse si se duse. Televiziunile romanesti au fost intr-o continua competitie, facand tot felul de transmisiuni de pe National Arena din Capitala. Miercuri, 16 mai, Carcotasii de la Prima TV va vor arata fata nevazuta a mult comentatului eveniment si ce anume au transmis cei din Bilbao la televiziunile lor. Asadar, imagini in exclusivitate din Budapest, pe micul ecran din Bilbao, intr-o sceneta de zile mari semnata “Cronica Carcotasilor”. 🙂

Corespondenta bascilor, Rosita Cichita Juanita Chiuaua a luat pulsul petrecaretilor din Centrul Vechi al Capitalei Romaniei, Budapest. Dupa finala, suporterii echipei Athletic Bilbao au baut de suparare ca formatia favorita a pierdut. Ba chiar au uitat cum se numesc si nu s-au putut uita nici in buletine, ca sa-si aminteasca, pentru ca actele de identitate au disparut misterios. Si nici macar n-au baut mult, pentru ca dupa ce au achitat taxiul de la aeroport pana in centrul orasului, mai mult de 50 de Euro nu le-au ramas.

Ghinioanele s-au tinut scai de suporterii basci. Multi dintre ei au ratat si meciul, pentru ca si-au cumparat bilete de la un domn din fata stadionului si erau false. Noroc cu agentul Tuzgureanos, prezent la datorie, gata sa le dea o mana de ajutor, sa-si recupereze macar identitatea si actele aferente.

Daca la toate aceste intamplari mai adaugam si indigestia suferita de spanioli de la mititeii romanesti, dar si lipsa toaletelor, cu siguranta bascii nu vor uita prea curand zilele petrecute in Romania. Pentru noi, gazdele, un lucru este cert, vanzarea mititeilor a crescut si numarul maidanezilor s-a redus considerabil.

Asadar, daca vreti sa vedeti prin ce-au trecut spaniolii si cum au aratat transmisiunile TV din Romania ale bascilor, nu ratati “Cronica Carcotasilor”, miercuri, 16 mai, de la ora 20:30, la Prima TV. 🙂

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.