Trailer oficial Ghost Fest 2012

Ghost Fest 2012 se adreseaza iubitorilor naturii in general si celor care indragesc muntele in special. Evenimentul se desfasoara pe 13 si 14 iulie pe terenul de biatlon de la baza Cetatii Râsnov. Festivalul va include, pe lânga concerte, ateliere de arte si mestesuguri, expozitii de pictura, fotografie & arta traditionala si multe activitati recreative.

Camparea, in campingul adiacent zonei de desfasurarea a festivalului este gratuita pentru detinatorii de bilet, in limita locurilor disponibile.

Line up-ul festivalului cuprinde 16 trupe: Secrets of the Moon (Germania), Trobar de Morte (Spania), White Walls (RO), The Moon & the Night Spirit, Leafblade (Marea Britanie), Sunset In The 12th House (RO), Allerseelen (Austria), Trei parale (RO), Whispering Woods (RO), EchO (Italia), Shattered Hope (Grecia), Rapture (Luxemburg), Scarred, Laonliness, QuantiQ si Wilder.

Biletele se gasesc in magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, Sala Palatului, Sala Polivalenta, in retelele Eventim.ro, Myticket.ro, Biletoo.ro, Bilet.ro, BLT.ro.

Trailerul oficial al festivalului poate fi urmarit mai jos:

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.