Ultimele bilete la Pink Martini

Peste o saptamana, orchestra Pink Martini revine in Capitala pentru un concert exceptional, cu o retrospectiva magistrala a celor bune hituri ale trupei din cei 17 ani de cariera. Locurile din Sala Palatului sunt aproape epuizate, cu ultimele 500 de bilete disponibile in acest moment. Cele mai scumpe doua categorii de bilete (200 si 170 lei) au fost vandute integral. Concertul este organizat de Events si prezentat de Ciuc Premium, berea oficiala a muzicii live.

Concertul de la Bucuresti va surprinde publicul romanesc cu un repertoriu cuprinzand atat creatii originale, cat si reinterpretari ale comorilor world-music. O adevarata orchestra de gala, Pink Martini isi poarta de fiecare data ascultatorii intr-o lume atemporala, fara granite geografice. Veritabili arheologi muzicali, piesele lor sunt imbinari subtile, sarmante de nenumarate stiluri muzicale, trecandandu-si auditoriul cu naturalete de la nostalgie la exuberanta.

Thomas Lauderdale (pian), solista Storm Large, basistul Philip Baker, Gavin Bondy (trompeta), Jeffrey Budin (trombon), Nicholas Crosa (vioara), Brian Davis (percutie), Daniel Faehnle (chitara), Anthony Jones (tobe), Timothy Nishimoto (percutie & backup vocal), Derek Rieth (percutie) promit o seara de sambata glamour. Ei vor petrece doua nopti in Romania si vor fi cazati la un hotel de 4 stele+ din Capitala. La Bucuresti, vor incerca mancarea traditionala romaneasca, ai carei fani declarati sunt deja. Directorul artistic Thomas Lauderdale, fondatorul si creierul creativ al trupei, este un admirator al muzicii romanesti si are in colectia sa discuri cu Gheorghe Zamfir, Maria Tanase, George Enescu, precum si muzica populara romaneasca.

Biletele la categoriile ramase in continuare disponibile costa 110 lei sau 140 lei, in functie de amplasarea in sala. Se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.